Jdi na obsah Jdi na menu

vasfotbal.cz

 VášFotbal.cz – portál o vašem fotbale

 logo-vasfotbal.jpg

Chceš vědět jak zajmavý jsi hráč v celem Česko-Slovensku? Zajímá tě kdy dáš svůj 100.gól? Myslíš, že tvé znalosti o fotbale jsou unikátní? Anebo prostě jen máš rád fotbal, futsal či malou kopanou a rád se seznámíš s ostatními hráči se stejným koníčkem? Pokud ano, tak právě pro tebe je určen portál www.vasfotbal.cz.

 

Tento web, který představujeme, je určený jak pro chlapce, tak i dívky a to jak fotbalově registrované, ale i neregistrované! Ale také pro fanoušky. No prostě pro všechny, kteří mají rádi cokoliv spjaté se sporty zvané fotbal, futsal a malá kopaná.

 

A co lépe - VášFotbal.cz - není jen pro české fotbalisty, ale i slovenské. A není jen o nich, ale i zahraničních hráčích. Nemusíš tedy hrát jen ligu, zajímáme se totiž o všechny, tedy i úplně nejnižší soutěže. VášFotbal.cz je totiž o těch, kteří miluji fotbal, futsal a malou kopanou a právě tato láska je mnohem víc než skutečná výkonnost.

Neváhejte tedy a založte svou kartu na portálu www.vasfotbal.cz (vše je samozřejmě zdarma). NYNÍ JE TA NEJVHODNĚJŠÍ DOBA K ZALOŽENÍ KARTY a doplnění toho co si pamatuješ, nemusí to být vše.

 www.vasfotbal.cz

 

Statistiky

Online: 4
Celkem: 363497
Měsíc: 4224
Den: 310